Наступна сесія Тернопільської обласної ради відбудеться в Борщеві

Голова Тернопільської обласної ради Віктор Овчарук скликав чергове пленарне засідання сесії облради на 4 червня 2019 року.

У зв’язку із ремонтними роботами у сесійній залі, депутати зберуться на виїзне засідання у Борщеві. Сесія відбудеться в приміщенні борщівського агротехнічного коледжу.

Заплановано, що депутати затвердять передавальні акти балансових рахунків, матеріальних цінностей та активів перетворених закладів охорони здоров’я спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст Тернопільської області до правонаступників – комунальних некомерційних підприємств Тернопільської обласної ради, а також затвердять статути комунальних некомерційних підприємств – закладів охорони здоров’я області.

Також депутати повинні визначити порядок проведення конкурсу на посаду керівника комунального некомерційного підприємства – закладу охорони здоров’я Тернопільської обласної ради та укладення контракту з керівником за результатами конкурсу.

Під час пленарного засідання заплановано й внесення змін до обласного бюджету на 2019 рік та розглянути інші питання поточної роботи.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com