Житель Зборівського району вкрав в супермаркеті ковбасу і стейки

Тернопільський міськрайонний суд виніс вирок в кримінальному провадженні відносно уродженця с.Залізці Зборівського району Тернопільської області.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах кримінального провадження, 26 грудня 2018 року, близько у чоловіка, який перебував у приміщенні торгового залу «Сільпо» TOB «Сільпо-Фуд», що по вул. 15 квітня, 5, в м.Тернополі,   виник злочинний умисел, спрямований на таємне викрадення чужого майна. Реалізуючи свій злочинний умисел, порушник, 26 грудня 2019 року, 13 год. 00 хв., перебуваючи в приміщенні торгового залу супермаркету «Сільпо» TOB «Сільпо-Фуд», що по вул. 15 квітня, 5, в м.Тернополі, переконавшись, що за ним ніхто не спостерігає та його дії не будуть помічені сторонніми особами, шляхом вільного доступу, з корисливих мотивів, таємно викрав із стелажів супермаркету продовольчі товари, а саме: свинячий стек із ошийка в маринаді вагою 0,456 кг вартістю 74,28 грн., ковбасу курячу варену вагою 0,300 кг вартістю 29,04 грн. за одиницю товару у кількості 2 одиниці, свинячий стейк биток без кістки вагою 0,212 кг вартістю 31,55 грн., соус Mama Africa”s вартістю 69,99 грн., сир Auricchio Grana Padano вагою 0,200 кг вартістю 119 грн., які надалі заховав під куртку в яку був одягнений. В подальшому чоловік з викраденим товаром пройшов повз касу та не розрахувавшись за товар вийшов з приміщення супермаркету.

Порушник таємно викрав майна TOB «Сільпо-Фуд» всього на загальну суму 352,90 гривні.

Таким чином, чоловік обґрунтовано обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України – таємне викрадення чужого майна (крадіжка).

Розглянувши кримінальну справу, суд прийняв рішення визнати чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України та призначити йому за даними кримінальними правопорушеннями узгоджене сторонами покарання у виді штрафу у розмірі 50 (п’ятдесяти) неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п’ятдесят) грн. в дохід держави.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com