В Чорткові чоловік вкрав мобільний телефон колишньої дружини

Чортківський районний суд виніс вирок чоловіку, який під час суперечки вкрав мобільний телефон колишньої дружини.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах кримінального провадження, 15 лютого 2019 року близько 13 години чоловік, перебуваючи на другому поверсі магазину «Подолянка», який розташований в м. Чорткові по вул. Ринок, 2 Тернопільської області, вчинив словесну суперечку зі своєю колишньою дружиною. Під час вказаної суперечки, потерпіла передала на зберігання своїй знайомій свій мобільний телефон марки «Huawei P8 Lite», який знаходився в чохлі червоного кольору. Ці дії бачив та усвідомлював чоловік. Подруга, після отримання вказаного мобільного телефону, поклала його у задню праву кишеню своїх штанів. Надалі, в ході суперечки, яка відбувалася між чоловіком та його колишньою дружиною, до них підійшла подруга, з метою припинити вищевказану суперечку та стала між ними. У цей час чоловік знаходився позаду неї та побачив у кишені її штанів мобільний телефон, що належав його колишній дружині. У цей момент у чоловіка виник умисел, спрямований на відкрите викрадення майна, належного потерпілій.

Реалізуючи свій злочинний намір, чоловік, керуючись корисливим мотивом, з метою особистого збагачення, усвідомлюючи, що за його діями спостерігає подруга, шляхом вільного доступу, відкрито викрав належний його колишній дружині мобільний телефон марки «Huawei P8 Lite», вартістю 2175 грн. 67 коп. із чохлом червоного кольору, вартістю 50 гривень. Всього чоловік відкрито викрав чужого майна на загальну суму 2225 гривень 67 копійок.

Обвинувачений свою вину у вчиненні злочину визнав повністю. Суду пояснив, що 15 лютого цього року близько 13 години пішов в магазин «Подолянка» до колишньої дружини. Він бачив як вона передала свій телефон продавчині, а та сховала його в задню кишеню штанів. Коли продавчиня зігнулася, він витягнув телефон та пішов з ним з магазину. Він хотів перевірити телефон, а пізніше віддати потерпілій. У вчиненому щиро розкаюється, просить його суворо не карати.

Крім власного визнання вини, обвинувачений чоловік повністю погодився зі всіма доказами у кримінальному провадженні, що були зібрані в процесі досудового слідства і підтверджують його винність у вчиненні інкримінованого йому злочину, відмовившись від їх дослідження в ході судового розгляду.

Розглянувши кримінальне провадження суд прийняв рішення визнати чоловіка винуватим у пред’явленому обвинуваченні у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 186 Кримінального кодексу України і призначити покарання у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 ( вісімсот п’ятдесят) гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com