Чоловік, який обматюкав дружину, заплатить 170 гривень штрафу

Монастириський районний суд розглянув матеріали, що надійшли від Монастириського відділення поліції Теребовлянського відділу поліції Головного управління національної поліції в Тернопільській області про притягнення до адміністративної відповідальності чоловіка, що обматюкав свою дружину.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах справи, 10.03.2019 року близько 21 год. 14 хв., чоловік, біля магазину в с.Григорів Монастириського району Тернопільської області, вчинив домашнє насильство психологічного характеру по відношенню до своєї дружини, що виражалось в нецензурній лайці та погрозах фізичною розправою, внаслідок чого могла бути заподіяна шкода психічному здоров’ю потерпілої.

Чоловік в судовому засіданні свою вину визнав частково у вчиненому розкаявся, суду по справі пояснив, що на ґрунті побутових проблем в нього виник конфлікт із його дружиною. Під час даного конфлікту він не був в стані алкогольного сп’яніння проте ображав свою дружину нецензурними словами про що дуже жалкує, а тому просить суд суворо його не карати.

Згідно приписів ч. 1 ст. 173-2 КУпАП адміністративна відповідальність за вказаною статтею настає у випадку вчинення домашнього насильства.

Скоєне правопорушення також підтверджується даними письмових пояснень потерпілої, свідка, даними встановленими в протоколі серії ГП №147243 про адміністративне правопорушення від 10.03.2019 року, складеного поліцейським СРПП №4 ПП Монастириського відділення поліції Теребовлянського відділу поліції ГУНП в Тернопільській області.

Розглянувши справу про адміністративне правопорушення суд виніс постанову, якою ухвалив визнати чоловіка винуватим у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 173-2 Кодексу України про адміністративні правопорушення та накласти на нього адміністративне стягнення у виді десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 170 (сто сімдесят) грн. 00 коп. штрафу в дохід держави.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com