Жінку, яка вкрала косметику в магазині, оштрафували

Тернопільський міськрайонний суд виніс вирок відносно жительки села Зарубинці Збаразького району, яка вкрала косметику в магазині.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах справи, 23 грудня 2018 року, близько 10.00 год., обвинувачена, перебуваючи у приміщенні магазину «Watsons», що належить до ТОВ “ДЦ Україна”, що знаходиться за адресою: бульвар Шевченка 12, у м. Тернопіль, переконавшись, що за нею ніхто не спостерігає та її дії не будуть поміченими сторонніми особами, таємно з корисливих мотивів шляхом самостійного знімання з торгових стелажів, розміщених в торгівельному залі вказаного магазину, косметичних засобів, підійшовши до стелажу торгової марки «Lumene» самостійно зняла крем «Не11а»торгової марки «Lumene» обємом 150 мл., вартістю 213,00 гривень, на тому ж стелажі самостійно зняла гель для бpiв «Nordic Girl Full Brows» торгової марки «Lumene» обємом 3,5 мл., вартістю 155,00 гривень, тримаючи які в руках підійшла з цим до наступного стелажу із косметикою торгової марки «Vivienne Sabo», звідки самостійно зняла пудру «Nuage» торгової марки «VivienneSabo» об’єм 10 г., вартістю 276,23 гривень, відійшовши в сторону перелічене заховала в свою сумочку та обвинувачена продовжила ходити по торговому залу магазину «Watsons» ще самостійно зняла з одного із торгових стелажів засіб особистої гігієни, який тримаючи в руках підійшла до каси та розрахувавшись лише за засіб особистої гігієни, при цьому не розрахувавшись за раніше захований у сумочку товар намагалась вийти із приміщення магазину, проте після спрацювання антикражних рам на вимогу працівників магазину повернулась та самостійно витягнувши із своєї сумочки віддала лише крем «Hella» торгової марки «Lumene», при цьому не віддавши гель для бpiв «Nordic Girl Full Brows» торгової марки «Lumene» та пудру «Nuage» торгової марки «Vivienne Sabo», які зберігала в своїй сумочці, покинула приміщення магазину.

Із викраденим майном обвинувачена з місця вчинення злочину втекла, чим завдала магазину «Watsons»,що належить до ТОВ ДЦ Україна, яке знаходиться за адресою м. Тернопіль вул. Шевченка, 12, матеріальну шкоду на загальну суму 416,23 грн.

Таким чином, обвинувачена своїми діями вчинила кримінальне правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 185 КК України таємне викрадення чужого майна (крадіжка).

Розглянувши кримінальну справу суд прийняв рішення визнати жінку винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1ст. 185 КК України, та призначити їй заданим кримінальним правопорушенням узгоджене сторонами покарання у виді штрафу в дохід держави в розмірі 50 (п’ятдесяти) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п’ятдесят) гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com