В Тернополі суд виніс вирок двом жінкам, які в магазині відгамселили третю

Тернопільський міськрайонний суд виніс вирок двом жінкам, які напали на третю жінку в магазині та завдали їй тілесних ушкоджень.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах кримінального провадження, 01 лютого 2019 року близько 09 години 00 хвилин, в в обидвох жінок, перебуваючи в приміщенні магазину «Преміум маркет», який знаходиться за адресою м. Тернопіль вул. Довженка, 12, на грунті ревнощів виник словесний конфлікт потерпілою, під час якого в однієї із жінок виник злочинний умисел спрямований на спричинення тілесних ушкоджень.

Реалізуючи свій злочинний умисел, 01 лютого 2019 року близько 09 години 00 хвилин, перебуваючи в приміщенні магазину «Преміум маркет», який знаходиться за адресою м. Тернопіль вул. Довженка, 12, на грунті ревнощів розпочала із супротивницею словесний конфлікт, до якого в подальшому приєдналася подруга. В ході вказаного конфлікту жінка умисно нанесла близько шести ударів долонями обох рук в ділянку обличчя та шиї потерпілій. В цей час до дій жінки, приєдналася її подруга, яка умисно нанесла потерпілій близько чотирьох ударів долонями обох рук в ділянку обличчя та шиї.

Внаслідок злочинних дій жінок потерпілій завдано фізичного болю та спричинено тілесні ушкодження у вигляді садна правої виличної ділянки, садна носа, синця передньої та садно лівої бокової поверхні шиї, які за ступенем тяжкості належить до легких тілесних ушкоджень.

Суд прийняв рішення визнати обидвох жінок винними у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 28 ч. 1 ст. 125 КК України та призначив кожній за даним кримінальним правопорушенням покарання у виді штрафу в дохід держави у розмірі 30 (тридцять) неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 510 (п’ятсот десять) гривень.

Як стало відомо Інфопростору, потерпіла є працівницею Тернопільського управління ДФС.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com