В Козові оштрафували чоловіка, який обматюкав свою дружину

Козівський районний суд виніс постанову в справі про адміністративне правопорушення відносно чоловіка, який влаштував сімейний скандал.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах справи про адміністративне правопорушення, 25.03.2019 року близько 19:30 год. чоловік за місцем свого проживання в стані алкогольного сп’яніння вчинив відносно своєї дружини сімейний скандал, в ході якого ображав її нецензурними словами, чинив психологічний і моральний тиск, словесно погрожував фізичною розправою.

В судовому засіданні чоловік свою вину у вчиненні адміністративного правопорушення визнав повністю, щиро розкаявся.

Крім визнання вини самим чоловіком, його вина у вчиненні даного правопорушення підтверджується матеріалами справи, які відповідно до ст. 251 КУпАП є доказами у справі про адміністративне правопорушення, зокрема: протоколом про адміністративне правопорушення серії ГР № 056119 від 25.03.2019 року, рапортом старшого інспектора-чергового Козівського ВП Бережанського ВП ГУ НП в Тернопільській області від 25.03.2019 року, письмовими поясненнями його та дружини від 25.03.2019 року, а також іншими матеріалами справи.

Розглянувши матеріали справи про адміністративне правопорушення, суд вирішив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 173-2 КУпАП та застосувати до нього адміністративне стягнення у виді штрафу в розмірі десяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 170 (сто сімдесят) грн. 00 коп.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com