Водій, який в Тернополі зніс зупинку, заплатить 340 гривень штрафу

Тернопільський міськрайонний суд виніс постанову про притягнення до адміністративної відповідальності водія, який на початку квітня в’їхав в зупинку громадського транспорту на вулиці Бережанській в Тернополі.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах справи, 07 квітня 2019 року о 07 год. 40 хв. в м. Тернополі по вул. Бережанська, водій, керуючи автомобілем «ВАЗ 21134 1.6», не врахував дорожньої обстановки, не вибрав безпечної швидкості руху, не впорався з керуванням та скоїв наїзд на зупинку громадського транспорту. Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди автомобіль та зупинка громадського транспорту отримали механічні пошкодження.

В судовому засіданні водій вину у вчиненні адміністративного правопорушення визнав та щиро розкаявся.

Судом встановлено, що крім власного визнання вини, вина чоловіка у вчиненні правопорушення доведена матеріалами справи, дослідженими у судовому засіданні, а саме: протоколом про адміністративне правопорушення серії БД №198312 від 07 квітня 2019 року; схемою місця ДТП, яка сталася 02 квітня 2019 року о 07 год. 41 хв.; письмовими поясненнями водія від 07 квітня 2019 року; актом обстеження ділянки вулично-шляхової мережі від 07 квітня 2019 року.

Розглянувши справу про адміністративне правопорушення суд прийняв рішення визнати водія винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ст. 124 КУпАП та накласти на нього адміністративне стягнення у вигляді штрафу у розмірі 20 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян в сумі 340 (триста сорок) гривень у дохід держави.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com