В Купчинцях чоловік забрав гроші в школяра

Козівський районний суд притягнув до відповідальності чоловіка,, який в Купчинцях відібрав гроші в школяра.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах справи, працівник бару «Романтика» 02.04.2019 року близько 20 год. 00 хв., знаходячись на вулиці с. Купчинці Козівського району біля маркету «Теко» скориставшись довірою неповнолітнього привласнив та розтратив грошові кошти в сумі 80 грн..

Дії особи, яка притягається до адміністративної відповідальності, органом поліції кваліфіковано за ч.1 ст.51 КУпАП, дрібне викрадення чужого майна шляхом крадіжки, шахрайства, привласнення чи розтрати.

В судовому засіданні чоловік свою вину визнав повністю, у вчиненому розкаявся та просив його суворо не карати.

Суд, дослідивши матеріали адміністративної справи, у відповідності до положень ст.252 КУпАП, оцінивши докази за своїм внутрішнім переконанням, що ґрунтується на всебічному, повному і об’єктивному дослідженні всіх обставин справи в їх сукупності, керуючись законом і правосвідомістю, дійшов до наступного висновку.

Статтями 251, 280 КУпАП, визначено фактичні дані, обставини, на основі яких, у визначеному законом порядку, орган (посадова особа) встановлює наявність чи відсутність адміністративного правопорушення.

Як вбачається з матеріалів адміністративної справи, вина особи, що притягається до адміністративної відповідальності, у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.1 ст.51 КУпАП повністю доведена, у розумінні ст. 251 КУпАП, належними та допустимими доказами, а саме: протоколом про адміністративне правопорушення серії ГР № 056120 від 02.04.2019 року; медичним оглядом для визначення стану сп’яніння; поясненнями потерпілих від 02.04.19р. тощо.

Відтак, суд вирішив визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 51 КУпАП та накласти на нього стягнення у виді штрафу в розмірі 10 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 170,00 грн. (сто сімдесят гривень).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com