В Збаражі оштрафували дебошира

Слюсаря МКП «Збараж» оштрафували за систематичні сімейні скандали.

Про це стало відомо Інфопростору.

08 березня 2019 року о 00 годин 30 хвилини, чоловік, який 24.01.2019р. підданий адміністративному стягненню за вчинення насильства в сім’ї відносно своєї дочки, передбаченому ч.1 ст.173-2 КУпАП, перебуваючи за місцем спільного проживання у житловому будинку, розташованому в м.Збаражі по вул.Міцкевича, 2, Тернопільської області, вчинив домашнє насильство відносно своєї тещі ОСОБА_3 а саме: висловлював образи та погрози фізичною розправою в її сторону, внаслідок чого могла бути завдана шкода її психічному здоров’ю.

В судовому засіданні свою вину у вчиненні правопорушення чоловік визнав повністю і пояснив, що дійсно він 08 березня 2019 року о 00 годин 30 хвилини, перебуваючи за місцем спільного проживання у житловому будинку, в м.Збаражі, вчинював сімейний скандал, в ході якого висловлював образи та погрози в адресу своєї тещі. У вчиненому щиро розкаюється і просить його суворо не карати.

Крім того, вина чоловіка у вчиненні адміністративного правопорушення знайшла своє підтвердження протоколами про адміністративне правопорушення серії ГР №056688 від 08.03.2019р., копією постанови Збаразького районного суду від 24.01.2019р., рапортом працівника Збаразького відділення поліції від 08.03.2019р., письмовими поясненнями.

Розглянувши справу про адміністративне правопорушення суд прийняв рішення визнати чоловіка винним у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст.173-2 КУпАП, і піддати його адміністративному стягненню у виді штрафу в дохід держави в розмірі двадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян,що становить340 грн. (триста сорок гривень).

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com