Про що мовчать декларації керівництва Кременецької райдержадміністрації?

До оприлюднених керівниками Кременецької районної державної адміністрації декларацій виникає чимало питань.

Голова районної державної адміністрації Володимир Козубський не вказав у своїй декларації, яким нерухомим майном користується в якості житла. Чиновник зазначив, що він та його дружина мають у власності по земельній ділянці в межах району, а от щодо нерухомого майна, в тому числі й житла, ні у власності, ні в оренді, ні в іншому праві користування, виявляється жодне майно не перебуває.

Це абсурд, адже, голова райдержадміністрації із сім’єю не проживає в наметі під стінами адмінбудинку. А це означає, що чиновник приховав право користування житлом, через що до нього мали б виникнути питання у правоохоронців.

В минулому році Володимир Козубський отримав 275 016 гривень заробітної плати. Ще 1 500 гривень йому надала профспілка. Дружина чиновника заробила всього 10 000 гривень. Заощаджень у сім’ї Козубських немає. Але, такі доволі скромні чиновницькі статки не завадили дружині Володимира Козубського минулого року придбати новенький HYUNDAI ELANTRA, який став третім автомобілем в сім’ї. За скільки дружина чиновника придбала іномарку, в декларації не вказано, але в салоні такий автомобіль коштує не менше 470 тисяч гривень.

У заступника голови Кременецької районної державної адміністрації В’ячеслава Онишкевича справи йдуть дещо краще. І все через успіх в бізнесі дружини.

В минулому році чиновник заробив 215 753 гривень заробітної плати, ще 1 200 гривень отримав від профспілки. 67714 гривень чиновник отримав від продажу нерухомого майна. Його дружина отримала 450 660 гривень доходу від здійснення підприємницької діяльності, ще 10 320 соціальної допомоги. 17 600 гривень вона отримала в якості аліментів. Сам чиновник також сплачує аліменти. В минулому році він заплатив 18 361 гривень.

Пропри доволі непогані заробітки В’ячеслав Онишкевич сплатив ще й 66 тисяч гривень кредиту.

В подружжя є непогані заощадження – 100 тисяч гривень у чиновника та 150 тисяч гривень у його дружини.

В’ячеслав Онишкевич є власником автомобіля NISSAN JUKE, придбаним у 2014 році. Також, чиновник є власником квартири, житлового будинку та земельної ділянки, а його дружина орендує два нежитлові приміщення.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com