В Ланівцях оштрафували власницю собаки, що подушила сусідських качок

Лановецький районний суд притягнув до адміністративної відповідальності пенсіонерку, пес якої подушив свійську птицю сусідів.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах справи, які надійшли до суду від Лановецького ВП Кременецького ВП ГУНП в Тернопільській області, 10.04.2019 року о 13 годині 00 хвилин пенсіонерка порушила правила утримання свого собаки, внаслідок чого, на вул. Пушкіна м.Ланівці Тернопільської області, собака подушив свійську птицю громадян, чим заподіяв їм матеріальну шкоду.

10.04.2019 року о 13 годині 30 хвилин пенсіонерка порушила правила утримання свого собаки, внаслідок чого, на вул. Пушкіна м.Ланівці Тернопільської області, собака задушив птицю індика, яка належить сусідці, чим заподіяв їй матеріальну шкоду.

В судовому засіданні пенсіонерка своєї вини не визнала та пояснила, що 10.04.2019 року вона була відсутня вдома одну годину і в той час її собака випадково відв’язався та зі слів сусідів подушив домашню птицю, яка знаходилася на березі річки. Крім того, вважає, що за такий короткий проміжок часу її пес такого зробити не міг.

Однак, вина пенсіонерки у вчиненні правопорушення знайшла своє підтвердження протоколом про адміністративне правопорушення від 10.04.2019 року серії ГР № 278545, протоколом про адміністративне правопорушення від 10.04.2019 року серії ГР № 278546, рапортами чергового Лановецького ВП Кременецького ВП ГУНП в Тернопільській області від 10.04.2019 року, поясненням потерпілої та свідків, фотоматеріалами.

Розглянувши справу про адміністративне правопорушення суд вирішив визнати пенсіонерку винною у вчиненні адміністративного правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 154 КУпроАП і накласти на неї адміністративне стягнення у вигляді штрафу в сумі 51 ( п’ятдесят одна ) грн. 00 коп. з конфіскацією тварини собаки.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com