Керівництво Лановецької РДА показало свої заробітки

Декларації керівників Лановецької районної державної адміністрації оприлюднено на сайті Національного агентства з питань запобігання корупції.

Голова Лановецької РДА Юліан Сірант, згідно із декларацією, в 2018 році отримав 287 421 гривень заробітної плати. Окрім цього він отримав 54 гривні процентів від одного із банків. Його дружина, яка є чиновницею одного із структурних підрозділів тієї ж районної державної адміністрації, отримала 131 815 гривень зарплати.

Дружина чиновника є власницею іномарки, а сам голова РДА – причепа.

Юліан володіє житловим будинком в Ланівцях, а його дружина – в Тернополі, придбаному два роки тому за понад 500 тисяч гривень. Також, подружжя володіє чотирма земельними ділянками.

Цікаво, що дружина голови Лановецької районної державної адміністрації володіє 34% акцій Товариства з обмеженою відповідальністю “Протекшн-Груп”. Ця фірма є дотичною до декількох народних депутатів, голови та заступника голови Тернопільської обласної державної адміністрації. Директором підприємства є син голови Лановецької РДА. Але навіть попри те, що ТОВ “Протекшн-Груп” активно освоює бюджетні кошти, декілька років, ймовірно, не розподіляє своїх прибутків. принаймні в деклараціях чиновника жодного разу не вказувався прибуток, отриманий його дружиною від цього підприємства. 

Перший заступник голови Лановецької районної державної адміністрації Олександр Батожний зарплати отримує більше за свого керівника.

У 2018 році він заробив 300 998 гривень. Дружина чиновника, як і дружина голови РДА, працює в одному із структурних підрозділів Лановецької районної державної адміністрації. Вона за минулий рік заробила 146 343 гривень.

І чиновник і його дружина окрім зарплати в райдержадміністрації отримують пенсію. В минулому році 32 478 гривень отримав Олександр Батожний та 17 469 гривень його дружина.

Подружжя чиновників має у власності легковий автомобіль, причеп, житловий будинок та декілька земельних ділянок. Обидвоє ще сплачують кредит.

Заступник голови Лановецької районної державної адміністрації Володимир Кравчук у 2018 році отримав 281 803 гривень заробітної плати. Дружина чиновника, яка працює в районній лікарні, отримала 45 943 гривень зарплати.

16 081 гривень стипендії отримала донька чиновника.

Володимир Кравчук у власності має автомобіль. Разом із дружиною у співвласності він має квартиру. Також, дружина чиновника володіє кількома земельними ділянками.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com