Володимир Бойко: Лише у нашій державі вшановують жертв політичних репресій та лояльно відносяться до виконавців цих репресій

Політик Володимир Бойко заявив, що влада за часи Незалежності влада робить вигляд, що вшановує жертв політичних репресій, але одночасно ставиться лояльно та нагороджує тих, хто ці репресії організовував та виконував.

Таку заяву він зробив на своїй сторінці у Фейсбуці в День пам’яті жертв політичних репресій.

– В часи Незалежності України нас вчили жити комуністичні партійні функціонери, агенти КДБ та радянського НКВС. Ще й сьогодні можна знайти тих, які розповідають, “как хорошо” було в СРСР. Виконавці репресій навіть отримували державні нагороди, – каже Володимир Бойко. – Скажімо, один із виконавців політичного переслідування Василя Стуса Медведчук є повним кавалером Ордену “За заслуги” та кавалером Ордену князя Ярослава Мудрого V ступеня.
Політик впевнений, що злочини репресивної системи, як і воєнні злочини не повинні мати строків давності. Перейменування вулиць в ході декомунізації – недостатньо, потрібна державна позиція не лише щодо вшанування жертв репресій, але й аргументованого засудження дій виконавців цих репресій.
“Пам’ятаємо жертв політичних репресій! Ненавидимо організаторів та виконавців політичних репресій!” -заявив Володимир Бойко.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com