Скільки заробляють керівники Підволочиської РДА?

Голова Підволочиської районної державної адміністрації Борис Онищук, який має чималий чиновницький стаж, в минулому році отримав 248 892 гривень заробітної плати. Його дружина минулоріч отримала лише 365 гривень соціальної допомоги.

Чиновник має чималі заощадження. В нього є 250 тисяч гривень готівки.

Також Борис Онищук володіє легковим та вантажним автомобілем.

Крім цього, голова Підволочиської районної державної адміністрації є співвласником квартири в місті Тернополі та гаражу в приміському селі Петриків.

Дружина чиновника володіє двома житловими будинками площею понад 200 квадратних метрів кожний в ще одному селі поблизу Тернополя – Гаях-Шевченківських. Там же в неї є і земельна ділянка.

 

Перший заступник голови Підволочиської РДА Олександр Войціховський отримав 262 624 заробітної плати. Його дружина є власницею квартири в Тернополі. Власного транспорту він немає, тому, очевидно, доїжджає до Підволочиська службовим авто за бюджетні кошти.

 

Заступник голови районної державної адміністрації Назарій Білик, який є племінником голови депутатської фракції БПП в Тернопільській обласній раді Любомира Білика, у 2018 році отримав 187 814 гривень заробітної плати. Його дружина заробила 60 323 гривень. Сім’я чиновника живе в будинку його батька. Також, заступник голови РДА має два легковика та мотоцикл.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com