Керівники Тернопільської РДА відносяться до найбагатших чиновників районної ланки в області

Голову Тернопільської районної державної адміністрації Олександра Похилого, як і голову Збаразької РДА  Валерія Савчука, можна назвати мільйонером. про це свідчить декларація чиновника.

Олександр Похилий в минулому році отримав 172 259 гривень заробітної плати, що є значно меншою сумою в порівнянні із іншими керівниками райдержадміністрацій. Його дружина за роботу в Тернопільській міській раді отримала 55 505 гривень заробітної плати. Також їй виплачено 21 384 гривень допомоги по безробіттю.

Як свідчить декларація голови Тернопільської районної державної адміністрації Олександра Похилого, він має тісні зв’язки із головою людьми, що мають такі ж прізвища, що і голова облдержадміністрації, його заступник та двоє нардепів. Так, у минулому році він продав два об’єкти нерухомості Юрик Галині Ярославівні на загальну суму 635 439 гривень. Таке ж прізвище має заступник голови Тернопільської ОДА та народний депутат України від Тернопільщини.

Чиновник користується двома автомобілями. Один із них перебуває у власності його дружини, а інший належить громадянці Барні Любові Степанівні. Таке ж прізвище в голови Тернопільської ОДА та ще одного народного депутата від Тернопільщини.

Чиновник та його дружина є власниками трьох земельних ділянок та житловим будинком в Тернополі площею 181,1 квадратний метр.

Також, Олександр Похилий має чималі заощадження. Він володіє 50 тисячами доларів США та 840 тисячами гривень.

Перший заступник голови Тернопільської районної державної адміністрації Володимир Осядач в минулому році отримав 250 185 гривень заробітної плати, що є значно більшою сумою, аніж голова РДА. Його дружина, яка працює в обласній прокуратурі, отримала 358 158 гривень заробітної плати. В минулому році дружина чиновника продала нерухоме майно, за яке виручила 717 806 гривень.

Чиновницько-прокурорська сім’я володіє хорошими заощадженнями. Володимир Осядач має 9 тисяч доларів готівкою та 41 114 гривень на банківському рахунку. Його ж дружина-прокурорка – 917 тисяч гривень готівкою та ще 30 811 гривень на банківському рахунку.

Сім’я володіє двома іномарками, але в додаток в своєму користуванні має третю машину. Також у них є квартира та два паркомісця в Тернополі, житловий будинок та дві земельні ділянки в Бережанському районі.

Ще один заступник голови Тернопільської районної державної адміністрації Андрій Колісник в минулому році отримав 192 164 гривень заробітної плати. Його дружина, яка працює в селищній раді Великої Березовиці, заробила 114 163 гривень зарплати. Ще 350 000 чиновник отримав від реалізації рухомого майна.

Чиновник має 530 тисяч гривень готівки заощаджень, а його дружина ще 40 тисяч гривень.

Андрій Колісник користується новою іномаркою Nissan X-TRAIL. Сім’я чиновника користується будинком майже на 300 квадратних метрів у Великій Березовиці.

 

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com