В Теребовлі позбавили водійських прав наркомана

Чоловіка, який роз’їжджав Теребовлею в стані наркотичного сп’яніння, позбавили водійських прав та оштрафували.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах справи про адміністративне правопорушення, переданої до суду від Теребовлянського відділу поліції ГУНП в Тернопільській області, 04.02.2019 року водій, о 20 год. 30 хв. в м.Теребовля по вул. Січових Стрільців, керуючи транспортним засобом, марки “CHRYSLER”, н.з. АР 3585 ВВ, порушив вимоги п.2.9 “а” ПДР України, а саме: керував транспортним засобом в стані наркотичного спяніння. Таким чином, допустив правопорушення, передбачене ч. 1 ст. 130 КУпАП.

У судове засідання порушник не з’явився, однак про час та місце розгляду справи у суді належним чином повідомлявся, клопотання про відкладення розгляду справи від нього не надходило.

Вина водія у вчиненому доводиться даними відображеними в протоколі про адміністративне правопорушення, серія БД № 242282 від 04.02.2019 року, висновком щодо результатів медичного огляду з метою виявлення стану алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або перебування під впливом лікарських препаратів, що знижують увагу та швидкість реакції складеного о 21 год. 00 хв. 04.02.2019 року, рапортом інспектора поліції від 04.02.2019 року та іншими матеріалами справи.

Таким чином, суд прийняв рішення притягнути водія до адміністративної відповідальності, передбаченої ч. 1 ст. 130 КУпАП, наклавши на нього адміністративне стягнення у виді штрафу в дохід держави у розмірі 10200 /десять тисяч двісті/ грн. з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com