Скільки заробляють керівники Козівської РДА?

Із керівників в Козівській районній державній адміністрації працює голова та його заступник. Посада першого заступника голови РДА – вакантна.

Голова Козівської РДА Василь Вітровий в 2018 році отримав 287 226 гривень заробітної плати. Його дружина, за поширеною на Тернопільщині практикою, є працівницею одного із структурних підрозділів тієї ж районної державної адміністрації, де отримала 155 055 заробітної плати. Подружжя чиновників володіє квартирою, земельною ділянкою та незавершеним будинком в Козові.

 

 

Заступник голови райдержадміністрації Ігор Скобляк отримав 247 103 гривень заробітної плати. Ще 200 гривень він отримав соціальної допомоги. Чиновник єдиний в сім’ї отримує прибуток. Тим не менше, майном володіє переважно його дружина.

В Ігоря Скобляка є лише легковий автомобіль DAEWO LANOS. В його дружини у власності крім автомобіля ЗАЗ 1102 дві земельні ділянки та два незавершені житлові будинки в Козові. Площа одного будинку – 129,1 метрів квадратних, а інший більш ніж в два рази більший – 304,9 метрів квадратних.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com