Стало відомо, які статки в керівництва Теребовлянської РДА

Теребовлянську районну державну адміністрацію очолює Юрій Ништа. У нього є перший заступник Володимир Довгань та заступник Андрій Кундрат.

У 2018 році голова Теребовлянської РДА Юрій Ништа заробив 219 313 гривень заробітної плати. Ще 4 348 гривень він заробив здаючи в оренду земельну ділянку. Його дружина в минулому році отримала 49 200 гривень заробітної плати.

У чиновника є чималі заощадження. Він має готівкою 354 000 гривень, 10 000 доларів США та ще 10 000 ЄВРО.

Юрій Ништа має автомобіль Тойота Прадо, а його дружина – Сузукі Джимні. Також чиновник володіє житловим будинком площею 233 квадратні метри у селі під Тернополем та три земельні ділянки. Ще трьома земельними ділянками володіє його дружина.

Перший заступник голови Теребовлянської РДА Володимир Довгань в минулому році отримав 230 616 гривень заробітної плати. Його батьки отримують пенсію та субсидію, а дружина – допомогу при народженні дитини.

Чиновник має 3 тисячі доларів США заощаджень.

Нерухомості у Володимира Довганя немає, але в його родичів – два житлові будинки, гараж та вісім земельних ділянок. Майже всі земельні ділянки перейшли у власність родичів чиновника протягом останніх двох років.

Заступник голови Теребовлянської РДА Андрій Кундрат 228 364 гривень заробітної плати. Його дружина, працюючи в лікарні, заробила 49 320 гривень.

Така низька зарплата дружини чиновниці не завадила їй в минулому році придбати іномарку TOYOTA Camry 2016 року випуску. Скільки потрачено на покупку, в декларації заступника голови Теребовлянської РДА Андрія Кундрата не вказано.

Чиновник володіє чотирма земельними ділянками, його дружина ще однією. Сім’я чиновників проживає в будинку його батька.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com