В Бучачі оштрафували чоловіка, який побив однокласника своєї доньки

Бачацький районний суд виніс вирок відносно чоловіка, який побив однокласника своєї доньки за образи.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах кримінального провадження, внесеного в Єдиний реєстр досудових розслідувань за №12019210060000044 від 11 лютого 2019 року, 26 листопада 2018 року, приблизно о 15 годині 00 хвилин, чоловік, перебуваючи на території міського скверу неподалік дитячого майданчика, що по вул.Л.Українки в м.Бучач Тернопільської області, на грунті особистих неприязних відносин, підійшов до неповнолітнього учня та наніс останньому один удар кулаком в голову і, схопивши за верхній одяг, наніс ще один удар ногою по ногах, внаслідок чого завдав школяру фізичного болю і не спричинив тілесних ушкоджень.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений суду показав, що 26 листопада 2018 року, о 15 годині, він, перебуваючи на території міського скверу, неподалік дитячого майданчика, що по вул.Л.Українки в м.Бучач Тернопільської області, зустрів однокласників доньки. В цей же день по телефону донька поскаржилася йому, що її ображає однокласник. Він запитав у перехожих хлопців: «Хто той герой, що ображає доньку?». На це потерпілий відповів, що це він і запитав: «І що з цього?». Після того він не зміг впоратися з гнівом та наніс школяру удар кулаком в голову.

Оскільки обвинувачений в судовому засіданні повністю визнав вину в скоєнні кримінального правопорушення, дав показання згідно змісту пред’явленого йому обвинувачення, погодився зі всіма доказами по справі, відмовившись від їх дослідження в судовому засіданні, суд вважає, що в силу ст.349 КПК України слід обмежити дослідження фактичних обставин справи допитом обвинуваченого та потерпілого, визнає недоцільним дослідження доказів щодо тих обставин, які ніким не оспорюються.

Таким чином суд, розглянувши кримінальне провадження, вирішив визнати чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.126 КК України, і призначити йому покарання у виді штрафу в розмірі сорока неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 680 (шістсот вісімдесят) гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com