Скільки заробляє керівництво Бучацької РДА?

Бучацьку районну державну адміністрацію очолює Віталій Бебих. Його перший заступник – Богдан Бейко. Заступником голови Бучацької райдержадміністрації працює Ігор Погонець.

У 2018 році голова Бучацької РДА Віталій Бебих заробив 240 660 гривень заробітної плати. Його дружина, працюючи в Бучацькому коледжі, отримала 120 424 гривень зарплати. Ще 121 627 гривень вона отримала доходу від зайняття підприємницькою діяльністю. На 10 500 дружина чиновника отримала путівку на оздоровлення.

Віталій Бебих є власником шести земельних ділянок та житлового будинку площею 336 квадратних метрів. Його дружина володіє ковбасним цехом. А ще в минулому році вона отримала від держави майже 2 гектари землі в самому Бучачі.

Чиновник володіє двома вантажними автомобілями та двома одиницями сільгосптехніки. Його дружина є власницею скромного DAEWOO SENS.

 

Перший заступник голови Бучацької райдержадміністрації, який у владній структурі минулоріч попрацював всього лиж декілька місяців, встиг заробити 45 971 гривень. До того він отримав 64 928 гривень за попереднім місцем роботи. Дружина чиновника у 2018 році отримала 53 559 гривень зарплати, а син – 18241 гривень стипендії.

Богдан Бейко володіє двома ВАЗами, а його дружина – іномаркою. Подружжя має житловий будинок та дві земельні ділянки.

 

 

Заступник голови Бучацької РДА Ігор Погонець в минулому році отримав 172 129 гривень заробітної плати, а його дружина, яка працює в одній із сільських рад Бучацького району – 78 789 гривень.

Уся родинна нерухомість, а це житловий будинок площею 159.40 квадратних метрів та три земельні ділянки, записані на бабу чиновника.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com