В Бучачі суд виніс вирок чоловіку, який обікрав свою невістку

Бучацький районний суд виніс вирок в кримінальному провадженні, внесеного в Єдиний реєстр досудових розслідувань за №12018210060000347 від 06 грудня 2018 року.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах кримінального провадження, 29 листопада 2018 року, приблизно о 10 годині 00 хвилин, чоловік, перебуваючи в одній із кімнат житлового будинку за місцем спільного проживання з невісткою, переслідуючи корисливі мотиви і мету, переконавшись, що за ним ніхто не спостерігає, таємно викрав із шкатулки золоті сережки вагою 6,43 грама вартістю 7073 гривень, чим спричинив потерпілій матеріальну шкоду на вказану суму.

Такі умисні дії чоловіка органом досудового розслідування кваліфіковано за ч.1 ст.185 КК України, як таємне викрадення чужого майна.

Розглянувши кримінальну справу суд прийняв рішення визнати чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.185 КК України, призначивши узгоджене сторонами кримінального провадження покарання у  виді штрафу в розмірі п’ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п’ятдесят) гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com