Які статки в керівництва Монастириської РДА?

Монастириську районну державну адміністрацію очолює Степан Бойко. Його першим заступником є Дмитро Левкович. Заступником голови райдержадміністрації працює Павло Дронь.

Голова Монастириської РДА Степан Бойко у 2018 році отримав 238 753 гривень заробітної плати. Його дружина, працюючи в одному із підпорядкованих чиновнику структурних підрозділів райдержадміністрації, отримала 42 360 гривень заробітної плати. Ще 76 300 гривень доходу вона отримала від зайняття підприємницькою діяльністю, 17 469 гривень їй виплачено пенсії.

Степан Бойко разом із своєю дружиною володіють житловим будинком, господарською будівлею та трьома земельними ділянками.

Перший заступник голови РДА Дмитро Левкович у 2018 році отримав 228 255 гривень заробітної плати. Його дружина заробила 47 951 гривень. Чиновник володіє двома легковиками ВАЗ та трьома нежитловими будівлями. Його дружина у власності має житловий будинок та земельну ділянку.

Заступник голови Монастириської РДА Павло Дронь в минулому році отримав 198 172 заробітної плати. Його дружині виплачено 18 839 гривень пенсії. Чиновник має у власності іномарку Opel та земельну ділянку, а його дружина – квартиру.

Керівники Монастириської РДА не мають жодних заощаджень та є найбіднішими серед рівнозначних чиновників з інших районів Тернопільської області.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com