В Кременці засудили чоловіка, який вкрав буханку хліба, калач та курку

Кременецький районний суд виніс вирок чоловіку, який після Різдва вкрав продукти харчування із місцевого магазину.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах кримінального провадження, внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12019210120000016, 08.01.2019 року у вечірню пору доби у чоловіка виник злочинний умисел на вчинення таємного викрадення чужого майна із чужого будинку (житла).

Реалізуючи свій злочинний умисел, 08.01.2019 року близько 22 години 10 хвилин, обвинувачений, переслідуючи корисливі мотиви, проник на територію чужого домогосподарства та переконавшись в тому, що за ним ніхто не спостерігає і він не буде помічений – сторонніми особами, з корисливою метою, усвідомлюючи, що посягає на чужу власність, розбив рукою скляну шибу у вікні вищевказаного житлового будинку, через яке проник в приміщення зазначеного будинку, звідки таємно викрав грошові кошти в сумі 200 (двісті) гривень, одну буханку сірого хліба (не різаного) вартістю 12 (дванадцять) гривень, один хлібобулочний виріб «калач» вартістю 22 (двадцять дві) гривні, одну сиру курку вагою 2 (два) кілограми вартістю 240 (двісті сорок) гривень, та покинув місце скоєння кримінального правопорушення, таким чином маючи можливість розпоряджатися викраденим на власний розсуд.

Своїми умисними діями, чоловік спричинив потерпілій матеріальну шкоду, на загальну суму 474 (чотириста сімдесят чотири) гривні.

       Враховуючи вищевикладене, чоловік обвинувачується у тому, що зібраними у кримінальному провадженні доказами, достатньо викривається у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 КК України, а саме – в таємному викраденні чужого майна (крадіжці), поєднаного з проникненням у житло.

Розглянувши кримінальну справу суд вирішив визнати чоловіка винним у скоєнні злочину, передбаченого частиною 3 статті 185 КК України та призначити йому покарання у виді позбавлення волі на строк 3 (три) роки.

На підставі статті 75 КК України суд звільнив його від призначеного покарання, встановивши іспитовий строк 1 (один) рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com