Кого включено до складу ОВК №164?

Центральна виборча комісія своєю постановою від 31 травня 2019 року прийняла рішення про утворення оружних виборчих комісій.

Як стало відомо Інфопростору, ОВК №164 очолив представник політичної партії “ВО “Свобода” Віктор Заворотний.

Заступником голови комісії є Ярослава Табака від партії “Народний фронт”, депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання. Секретарем ОВК став Віктор Ратушний від “Правого сектору”.

До складу комісії, окрім керівництва, увійшли ще 15 членів ОВК. Зокрема, це:

Людмила Борис від Ліберальної партії України;

Бугера Олександр від партії “Сильна Україна”;

Бура Надія від партії “ВО “Батьківщина”;

Гумен Юрій від політичної партії “Нова політика”;

Дячина Василь від політичної партії “Народний фронт”;

Заставна Марія від “БПП “Солідарність”, депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання;

Іванчук Любов від “ВО “Батьківщина”, депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання;

Іщенко Сергій від партії “Опозиційний блок”, депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання;

Омельченко Людмила від “Партії зелених України”;

Поліневич Оксана від партії “Єдина родина”;

Солошенко Інна від “Інтернет партії України”;

Столяров Андрій від партії “Сила людей”;

Турчин Марія від “Радикальної партії Олега Ляшка”, депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання;

Шамбурова Любов від партії “5.10”;

Якимець Петро від партії “Об’єднання “Самопоміч”, депутатська фракція якої зареєстрована в Апараті Верховної Ради України поточного скликання.

Нагадаємо, вибори народних депутатів України відбудуться 21 липня 2019 року.

Окружні виборчі комісії утворюються не пізніш як за п’ятдесят днів до дня голосування за поданнями суб’єктів внесення подання, визначених пунктом 1 частини другої статті 27 цього Закону (не більш як по одній кандидатурі до складу кожної окружної виборчої комісії), а також партій – суб’єктів виборчого процесу, кандидатів у депутати від яких було зареєстровано у загальнодержавному окрузі на останніх виборах депутатів (не більш як по одній кандидатурі до складу кожної окружної виборчої комісії), що вносяться до Центральної виборчої комісії не пізніш як за п’ятдесят три дні до дня голосування у порядку, встановленому статтею 27 цього Закону.

Кандидатури від партій – суб’єктів виборчого процесу, кандидатів у депутати від яких було зареєстровано у загальнодержавному окрузі на останніх виборах депутатів, включаються до складу комісій шляхом жеребкування в порядку, встановленому Центральною виборчою комісією.

Округ № 164 включає в себе Збаразький, Лановецький, Підволочиський, Шумський райони, частину Кременецького району та місто Кременець.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com