Чоловіка, який в Зборові спиляв турнік, засудили до громадських робіт

Зборівський районний суд, розглянувши матеріалами кримінального провадження внесеного до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12019210100000037 від 03 лютого 2019 року, виніс вирок жителю міста Зборів.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах кримінального провадження, 12 січня 2019 р. приблизно о 20:00 год. порушник, перебуваючи по вулиці Зборівській в с. Футори, Зборівського району, а саме на спортмайданчику колишньої загальноосвітньої школи І ступеня, яка перебуває на балансі Зборівської міської ради, переконавшись, що за ним ніхто не спостерігає і що він не буде помічений сторонніми особами, з корисливих мотивів та з корисливою метою, усвідомлюючи, що посягає на чужу власність, за допомогою заздалегідь підготовленої ножівки по металу, зрізав частину металевої конструкції турніка – «гімнастичної стінки», а саме 3 труби, довжиною по 3,5 метра кожна, вагою по 21 кілограм, загальна вартість яких становить 333 гривні 90 копійок, після чого із викраденим майном покинув місце вчинення злочину.

Своїми умисними діями, що виразилися у таємному викраденні чужого майна чоловік заподіяв майнову шкоду Зборівській міській раді на суму 333 гривні 90 копійок.

В судовому засіданні обвинувачений визнав свою вину в інкримінованому йому кримінальному правопорушенні та пояснив, що він 12 січня 2019 р., приблизно о 20:00 год. на  спортмайданчику  колишньої  школи с. Футори Зборівського району переконавшись, що за ним ніхто не спостерігає за допомогою ножівки по металу, зрізав частину металевої конструкції турніка – «гімнастичної стінки» та переніс до свого господарства. У вчиненому щиро розкаюється та просить суворо його не карати.

Відтак, суд вирішив визнати чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення передбаченого ч.1 ст.185 КК України,  призначивши йому покарання у вигляді сто вісімдесят годин громадських робіт.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com