В Кременці в чоловіка відібрали права за нетверезе водіння

Кременецький суд притягнув до адміністративної відповідальності чоловіка, який роз’їжджав п’яний за кермом.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах справи, 01 квітня 2019 року о 14:00 годині в місті Почаїв по вулиці Банкова, 1, Кременецького району, Тернопільської області, чоловік керував транспортним засобом марки «Опель Вектра» в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння за допомогою технічного приладу газоаналізатора «Алкотест 6810» відмовився на місці в присутності двох свідків, однак був згідний пройти огляд в Кременецькій РКЛ. Після проходження огляду в Кременецькій РКЛ встановлено, що проба позитивна – 2,5 проміле, чим порушив пункт 2,9 (А) ПДР України.

В судовому засіданні порушник вину визнав повністю, щиро розкаявся та пояснив, що більше такого не повториться.

Вина чоловіка у вчиненні даного правопорушення доводиться належно складеним протоколом про адміністративне правопорушення та доданими матеріалами справи.

Так з протоколу серії ОБ № 046964 від 01 квітня 2019 року вбачається, що чоловік 01 квітня 2019 року о 14:00 годині в місті Почаїв по вулиці Банкова, 1, Кременецького району, Тернопільської області, керував транспортним засобом марки «Опель Вектра» в стані алкогольного сп’яніння. Від проходження огляду на стан сп’яніння за допомогою технічного приладу газоаналізатора «Алкотест 6810» відмовився на місці в присутності двох свідків, однак був згідний пройти огляд в Кременецькій РКЛ. Після проходження огляду в Кременецькій РКЛ встановлено, що проба позитивна – 2,5 проміле.

З висновку щодо результату медичного огляду з метою виявлення стану алкогольного сп’яніння від 01 квітня 2019 року слідує, що 01 квітня 2019 року під час огляду водія в Кременецькій РКЛ, було виявлено що водій перебував в стані алкогольного сп’яніння, проба позитивна – 2,5 проміле.

Таким чином, суд прийняв рішення визнати чоловіка винним у скоєнні правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 130 КУпАП,та призначити йому стягнення у виді сплати штрафу в розмірі 10200 (десять тисяч двісті) гривень з позбавленням права керування транспортними засобами на строк один рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com