В Тернополі вирок отримав чоловік, який вкрав пляшку віскі

Тернопільський міськрайонний суд виніс вирок в кримінальному провадженні, внесене до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12018210010003065 від 18 жовтня 2018 року відносно чоловіка, який в магазині вкрав пляшку віскі.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах кримінального провадження, 18 жовтня 2018 року близько 16 год. 10 хв. у чоловік, який перебував за адресою м.Тернопіль, вул. Кн. Острозького, 18 в приміщенні магазину «Рукавичка», що належить ТОВ «Львівхолод», виник злочинний умисел, спрямований на таємне викрадення чужого майна.

Реалізуючи свій злочинний умисел, 18 жовтня 2018 року близько 16 год. 10 хв. він, перебуваючи за адресою м.Тернопіль, вул. Кн. Острозького, 18 в приміщенні магазину «Рукавичка», що належить ТОВ «Львівхолод», переконавшись в тому, що за ним ніхто не спостерігає та його дії не будуть помічені сторонніми особами, діючи умисно, повторно, шляхом вільного доступу, таємно, викрав з торгового прилавку пляшку алкогольного напою віскі «Jack Daniel”s», ємністю 0,7 л, вартістю 442 грн.

В подальшому чоловік не розплатившись за вказаний товар, покинув приміщення магазину, чим завдав матеріальних збитків ТОВ «Львівхолод» на загальну суму 442 грн.

Крім цього, 25 грудня 2018 року близько 22 години 00 хвилин у обвинувачений, який перебував за добровільною згодою власника квартири, у приміщенні квартири свого знайомого, виник злочинний умисел направлений на таємне викрадення чужого майна.

Реалізуючи свій злочинний умисел, спрямований на таємне викрадення чужого майна, 25 грудня 2018 року близько 22 години 00 хвилин, чоловік перебуваючи у приміщенні квартири знайомого, переконавшись, що за ним ніхто не спостерігає та його дії не будуть помічені сторонніми особами, усвідомлюючи протиправний характер своїх дій та настання суспільно – небезпечних наслідків, шляхом вільного доступу, таємно з корисливих мотивів, викрав із столу, що знаходився в приміщенні вищевказаної квартири телевізор торговельної марки «Samsung» модель «UE43J5202UXUA», вартістю 11369, 72 грн.

Із викраденим майном обвинувачений з місця вчинення злочину втік, чим завдав потерпілому матеріальну шкоду на суму 11369, 72 грн.

Крім цього, 5 січня 2019 року о 12 годині 59 хвилин у правопорушник, який перебував у приміщенні магазину «Рукавичка» ТОВ «Львівхолод», що по вулиці Миру, 7 в м. Тернополі, виник злочинний умисел, направлений на повторне таємне викрадення чужого майна.

Реалізуючи свій злочинний умисел, він 5 січня 2019 року о 12 годині 59 хвилин, перебуваючи у приміщенні магазину «Рукавичка» ТОВ «Львівхолод», що по вул. Миру, 7 в м. Тернополі, переконавшись, що за ним ніхто не спостерігає та його дії не будуть помічені сторонніми особами, усвідомлюючи протиправний характер своїх дій та настання суспільно небезпечних наслідків, шляхом вільного доступу, таємно з корисливих мотивів, викрав з торгового прилавку, що знаходиться в торгівельному залі згаданого магазину алкогольний напій – віскі торгової марки «Jack Daniel”s , ємкістю 0,7 л., вартістю 388,40 гривень.

Із викраденим майном чоловік з місця вчинення злочину втік, чим спричинив ТОВ «Львівхолод» матеріальну шкоду на суму 388, 4 грн.

Крім цього, 21 лютого 2019 року близько 13 години 55 хвилин, у обвинувачений, який перебував у приміщенні магазину, виник злочинний умисел направлений на таємне викрадення чужого майна.

Реалізуючи свій злочинний умисел, спрямований на таємне викрадення чужого майна, 21 лютого 2019 року близько 13 години 55 хвилин, він, перебуваючи у приміщенні магазину, переконавшись, що за ним ніхто не спостерігає та його дії не будуть помічені сторонніми особами, усвідомлюючи протиправний характер своїх дій та настання суспільно – небезпечних наслідків, шляхом вільного доступу, таємно з корисливих мотивів, викрав з торгового залу вищевказаного магазину 1 ящик з морозивом «Ріжок Стоп Наркотик 80г. ТМ «Ласунка»», в якому знаходилось 24 штуки вищевказаного морозива, вартістю 11,37 гривень за одиницю.

Із викраденим майном обвинувачений з місця вчинення злочину втік, чим спричинив фізичній особі – підприємцю матеріальну шкоду на загальну суму 272,88 гривень.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений вину у вчиненні інкримінованих йому злочинів визнав в повному обсязі, заявив, що обставини описані в обвинуваченні відповідають дійсності.

Зокрема зазначив, що він дійсно 18 жовтня 2018 року з магазину «Рукавичка» викрав пляшку віскі «Jack Daniel”s», ємністю 0,7 л., аналогічні дії він вчинив 5 січня 2019 року.

Окрім того, 25 грудня 2018 року він з квартири, викрав телевізор, який в подальшому здав у ломбард. На даний час телевізор повернутий законному власнику.

Також, 21 лютого 2019 року із магазину він викрав ящик морозива.

У скоєному щиро розкаюється, просить його суворо не карати, обіцяє не вчиняти подібного в майбутньому.

Таким чином, суд прийняв рішення визнати чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст. 185 КК України та призначити йому за даним кримінальним правопорушенням покарання у виді 2 (двох) років позбавлення волі.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com