В Чорткові засудили жінку, яка вкрала помаду

Чортківський районний суд виніс вирок в кримінальному провадженні № 12019210190000175, внесене в Єдиний реєстр досудових розслідувань 02 квітня 2019 року відносно жінки, яка вкрала помаду в магазині.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах кримінального провадження, 02 квітня 2019 року біля 15 год. жінка зайшла в магазин «Ватсонс» № 387 , що розташований по вул. Шевченка, 16 А в м. Чорткові, де у неї виник намір, направлений на викрадення чужого майна. Реалізуючи свій злочинний намір, крадійка підійшла до полиць з косметикою, та діючи умисно, шляхом вільного доступу, переконавшись, що її дії не будуть помічені, таємно викрала із третьої полиці матову помаду марки «BOURJOIS ROUGE VELVET», вартістю 274 гривні. Після цього, із викраденим вийшла з магазину, не розрахувавшись. Однак, не вчинила усіх дій для доведення злочину до кінця з причин, які не залежали від її волі, а саме: не мала можливості розпоряджатися викраденим майном, так як була зупинена адміністратором магазину в коридорі перед входом до магазину. В результаті вчиненого злочину, потерпілій спричинено матеріальну шкоду на загальну суму 274 гривні.

Такі дії обвинуваченої органом досудового розслідування кваліфіковані за ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 185 КК України, як незакінчений замах на таємне викрадення чужого майна (крадіжка).

Таким чином, суд вирішив визнати жінку винуватою у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 15, ч. 1 ст. 185 КК України та призначити узгоджене сторонами покарання за ч. 3 ст. 15 – ч. 1 ст. 185 КК України із застосуванням ст. 69 КК України у вигляді штрафу в розмірі 30 (тридцяти) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що еквівалентно 510 ( п`ятсот десяти ) гривням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com