В Збаражі вирок отримали двоє чоловіків, які крали качани кукурудзи з поля

Збаразький районний суд виніс вирок в кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12019210090000070 від 05 березня 2019 року відносно двох непрацюючих чоловіків, які крали качани кукурудзи в полі.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах кримінального провадження, 05 березня 2019 року, приблизно 14:00 год. двоє чоловіків, попередньо домовившись про вчинення крадіжки, приїхали на територію земельної ділянки, розташованої в с.Бутин Збаразького району Тернопільської області, яка використовується фермером, діючи спільно, переконавшись, що за ними ніхто не спостерігає та їхні дії не будуть помічені сторонніми особами, усвідомлюючи і розуміючи протиправний характер та значення своїх дій, шляхом вільного доступу, діючи при цьому умисно, з корисливих мотивів та корисливою метою, зірвали качани кукурудзи загальною кількістю 391 штука, склали у мішки, завантажили на гужовий віз та вивезли, чим завдали потерпілому матеріальну шкоду на загальну суму 3910 гривень.

Оцінивши всі докази, суд прийняв рішення визнати обидвох чоловіків винним у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.185 КК України, призначивши їм узгоджене сторонами покарання у виді позбавлення волі на строк 1 (один) рік.

Згідно ст.75 КК України обидвох засуджених звільнено  від відбування основного покарання з випробуванням та визначенням іспитового строку 1 (один) рік.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com