В одній із шкіл Тернополя вчитель вкрав мобільний телефон

Тернопільський міськрайонний суд виніс вирок в кримінальному провадженні внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за №12019210010000961 від 22 березня 2019 року відносно вчителя ЗОШ №4 м. Тернополя, який вкрав мобільний телефон.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах кримінального провадження, 15 березня 2019 року,близько 16 години 00 хвилин у вчителя, який перебував у приміщенні коридору Тернопільської загальноосвітньої школи №4, що по вул. Грушевського, 2, в м. Тернополі, виник злочинний умисел, спрямований на таємне викрадення чужого майна.

Реалізуючи свій злочинний умисел, він 15 березня 2019 року близько 16 годин 00 хвилин, перебуваючи у приміщенні коридору Тернопільської загальноосвітньої школи №4, що по вул. Грушевського, 2 в м. Тернополі, переконавшись, що за ним ніхто не спостерігає та його дії не будуть помічені сторонніми особами, діючи умисно, усвідомлюючи протиправний характер своїх дій та їх наслідки, шляхом вільного доступу таємно викрав із столу мобільний телефон торгової марки «Хіаомі», моделі «Redmi» 5 Plus вартістю 3681,00 гривень із захисним склом вартістю 100 гривень та силіконовим чохлом вартістю 70,00 гривень.

Із викраденим майном вчитель з місця вчинення злочину втік, а майном розпорядився на власний розсуд, чим спричинив потерпілому матеріальну шкоду на загальну суму 3851,00 гривень.

Таким чином, педагог вчинив злочин, передбачений ч.1 ст.185 КК України – таємне викрадення чужого майна (крадіжка).

Розглянувши кримінальне провадження суд прийняв рішення визнати вчителя винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 185 КК України, та призначити йому за даним кримінальним правопорушенням узгоджене сторонами покарання у виді штрафу в дохід держави в розмірі 50 (п`ятдесяти) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п`ятдесят) гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com