В списку партії Гройсмана лише один житель Тернопільської області

У виборчому списку політичної партії “Українська стратегія Гройсмана”, яку очолює поки чинний Прем’єр-міністр України, опинився лише один житель Тернопільської області.

Мова йде про заступника Тернопільського міського голови Владислава Стемковського, який отримав 21 місце в списку кандидатів.

Зрештою, жителем області його можна назвати умовно, адже він прийшов разом із командою свободівців з іншої області. Пізніше він покинув політичний проект команди Олега Тягнибока, але зберіг посаду заступника міського голови Тернополя. За час його перебування в Тернопільській області це вже його четверта партія. Від Свободи він переметнувся в УДАР, але вже скоро опинився в Народному фронті.

Стемковський Владислав Володимирович, народився 29 червня 1973 року, громадянин України, протягом останніх п’яти років проживає на території України, освіта вища, заступник міського голови, Тернопільська міська рада, член ПОЛІТИЧНОЇ ПАРТІЇ “УКРАЇНСЬКА СТРАТЕГІЯ ГРОЙСМАНА”, проживає в місті Тернополі, судимість відсутня, включений до виборчого списку під № 21.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com