Суд оштрафував чоловіка, який в Почаєві побив поліцейське авто

Кременецький районний суд виніс вирок в кримінальному провадженні, внесеному в Єдиний реєстр досудових розслідувань за №12019210120000044 від 26 січня 2019 року.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах кримінального провадження, 25 січня 2019 року о 23 годині 48 хвилин у чоловік, який перебував у стані алкогольного сп`яніння та знаходився по вул. Банкова, 1 а м. Почаїв Кременецького району Тернопільської області, виник злочинний умисел на вчинення хуліганських дій.

Реалізуючи свій злочинний умисел, у вказаний час, перебуваючи у вказаному місці, діючи умисно, із хуліганських спонукань, грубо порушуючи громадський порядок, з мотивів явної неповаги до суспільства, що виразилась у прагненні показати свою зневагу до існуючих правил і норм поведінки в суспільстві, усвідомлюючи протиправний характер своїх дій, їх караність та настання суспільно – небезпечних наслідків, із особливою зухвалістю, що виразилася у пошкодженні майна, безпричинно наніс один удар правою рукою по задньому склу спеціалізованого легкового оперативного автомобіля марки «Рено дастер» білого кольору, внаслідок чого розбив його, чим завдав матеріальної шкоди Головному управлінню Національної поліції в Тернопільській області на суму 5662 (п`ять тисяч шістсот шістдесят дві) гривні 18 (вісімнадцять) копійок.

Особлива зухвалість чоловіка проявилась в умисних діях, що були поєднані з очевидним для останнього грубим порушенням громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжувалося пошкодження майна Головного управління Національної поліції в Тернопільській області.

Допитаний в судовому засіданні обвинувачений свою вину в пред`явленому йому обвинуваченні визнав повністю та пояснив, що вночі 25 січня 2019 року перебував  у стані алкогольного сп`яніння по вул. Банкова в  м. Почаїв Кременецького району Тернопільської області  та рукою розбив заднє скло спеціалізованого легкового  оперативного автомобіля  марки «Рено дастер». У вчиненому щиро розкаюється, шкоду відшкодував, просить суворо не карати.

Оцінивши всі докази суд прийняв рішення визнати чоловіка винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого  ч.1 ст. 296  КК України та призначити йому покарання у виді штрафу в розмірі п`ятисот неоподатковуваних мінімумів  доходів громадян, що становить  8500 (вісім тисяч п`ятсот) гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com