Чоловік, який побив колишню дружину, заплатить 850 гривень штрафу

Монастириський районний суд виніс вирок в кримінальному провадженні №12019210140000024 внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань 15.03.2019 року.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах кримінального провадження, 01.03.2019 року близько 21 год. 35 хв., по місцю спільного проживання в приміщенні будинку, що в с.Ковалівка Монастириського району Тернопільської області, між чоловіком та його колишньою дружиною через тривалу особисту неприязнь, виник словесний конфлікт під час якого в обвинуваченого виник злочинний намір направлений на умисне завдання ударів жінці.

Реалізуючи свій злочинний намір та доводячи його до логічного завершення, чоловік умисно наніс жінці один удар кулаком правої руки в ділянку правого ока та один удар кулаком лівої руки в ділянку лівого ока.

Внаслідок умисних дій обвинуваченого потерпіла відчула фізичну біль, проте будь-яких тілесних ушкоджень не отримала.

Таким чином, обвинувачений вчинив кримінальне правопорушення (злочин), передбачене ч. 1 ст. 126 КК України.

Допитаний під час судового розгляду обвинувачений вину в інкримінованому кримінальному правопорушенні (злочині), передбаченому ч. 1 ст. 126 КК України, визнав повністю та надав показання, що повністю узгоджувалися із викладеними в обвинувальному акті обставинами.

Під час судового провадження обвинувачений неодноразово наголошував, що жалкує за вчиненим, просив вибачення у потерпілої, демонстрував готовність понести за вчинене діяння справедливе покарання. Зважаючи на необхідність виїзду на сезонні роботи за межі території України, просив призначити покарання у виді штрафу.

Потерпіла в судовому засіданні обвинувачення в інкримінованому чоловікові кримінальному правопорушенні, передбаченому ч. 1 ст. 126 КК України, підтримала повністю й надала показання, що повністю узгоджувалися із викладеними в обвинувальному акті обставинами.

Таким чином, суд прийняв рішення визнати чоловіка винуватим у вчиненні кримінального правопорушення (злочину), передбаченого ч. 1 ст. 126 КК України та призначити йому покарання у виді штрафу в розмірі 50 (п’ятдесяти) неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що складає 850 (вісімсот п’ятдесят) грн. 00 коп.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com