В Бучацькому районі жінка била односельчанку лопатою по спині

Бучацький районний суд виніс вирок за матеріалами кримінального провадження, внесеного в Єдиний реєстр досудових розслідувань за №12018210060000107 від 15 квітня 2019 року.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах кримінального провадження, в селі Бариш Бучацького району 15 квітня 2019 року, приблизно о 17 годині 30 хвилин, жінка на грунті неприязних відносин, діючи умисно, під час словесного конфлікту, нанесла односельчанці один удар лопатою по спині, внаслідок чого завдала останній фізичного болю і не спричинила тілесних ушкоджень.

Допитана в судовому засіданні обвинувачена суду показала, що дійсно 15 квітня 2019 року, приблизно о 17 годині 30 хвилин, вона, на грунті неприязних відносин, умисно нанесла потерпілій один удар лопатою по спині. Вона кається у вчиненому.

Оскільки обвинувачена в судовому засіданні повністю визнала вину в скоєнні кримінального правопорушення, дала показання згідно змісту пред`явленого їй обвинувачення, погодилася зі всіма доказами по справі, відмовившись від їх дослідження в судовому засіданні, суд вважає, що в силу ст.349 КПК України слід обмежити дослідження фактичних обставин справи допитом обвинуваченої та потерпілої, визнає недоцільним дослідження доказів щодо тих обставин, які ніким не оспорюються.

Таким чином, суд прийняв рішення визнати жінку винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.126 КК України, і призначити їй покарання у виді штрафу в розмірі тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 510 (п`ятсот десять) гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com