Скільки заробляють нардепи з Тернопільщини? Тарас Юрик…

Юрик Тарас Зіновійович обраний народним депутатом України від БПП на позачергових виборах народних депутатів у 2014 році. Вдруге балотується до Верховної Ради від тієї ж партії, тільки з новою назвою. Він є представником так-званого “гуртка Заставного”.

У 2018 році Тарас Юрик отримав 403 989 гривень заробітної плати. Значно більше заробляє його дружина. Вона отримала 198 898 гривень заробітної плати, працюючи в Тернопільській обласній державній адміністрації. Одночасно вона займається підприємницькою діяльністю та отримала від неї 380 000 гривень доходу.

Сім’я депутата має непогані заощадження. Тарас Юрик має 850 000 гривень, 17 000 доларів США та 5 200 Євро. Його дружина має 150 000 гривень та 4 500 доларів США. Варто зазначити, що заощадження сім’ї депутата суттєво зросли, а це означає, що йому та його дружині доводилося суттєво економити протягом минулого року.

Тарас Юрик орендує автомобіль TOYOTA CAMRY у ТОВ “ПРОТЕКШН-ГРУП”. Колись він сам мав безпосереднє відношення до цієї фірми, зараз там співвласником є його батько. Скільки депутат витрачає на оренду автомобіля, в декларації не зазначено.

Окрім цього, Тарас Юрик володіє квартирою в Тернополі площею 52,6 квадратних метрів. Ще одну квартиру він орендує в Києві та отримує за це компенсацію із державного бюджету.

 

Читайте також:

Скільки заробляють нардепи з Тернопільщини? Тарас Пастух… 

Скільки заробляють нардепи з Тернопільщини? Михайло Головко…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com