Вночі у Тернополі згоріло вісім контейнерів для твердих побутових відходів

П’ятого липня вночі за двома адресами у Тернополі трапилася пожежа контейнерних майданчиків. За даними ДСНС, о 03.16 годині по вул. Київська, 10 виникла чотирьох сміттєвих контейнерів.

Внаслідок пожежі знищено чотири сміттєвих контейнери на площі 7 м.кв., пошкоджено два припарковані поруч автомобілі  (інформація про власників встановлюється працівниками поліції). Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.
Пожежу ліквідовано черговим караулом 3 ДПРЧ Управління, під час гасіння пожежі врятовано два автомобілі.

Через пів години, 0 03.51 годині пожежу контейнерного майданчика ліквідовували вже на вул. Б. Лепкого, 14 де також горіло чотири контейнери для ТПВ. Внаслідок пожежі знищено чотири сміттєвих контейнера на площі 7 м.кв., пошкоджено припаркований поруч автомобіль (інформація про власника встановлюється працівниками поліції).
Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.
Пожежу ліквідовано черговою зміною ЧСПТ АРЗ СП та черговим караулом 3 ДПРЧ Управління, під час гасіння пожежі врятовано два автомобілі.

Як зазначають у ПП “Екотерн”, сума завданих збитків сягає 44 000 гривень, адже контейнери знищені вщент. Роботи із відновлення контейнерних майданичків будуть виконані впродовж сьогоднішнього дня. У підприємстві припускають, що стався навмисний підпал майна, тому відповідну заяву спрямовано до правоохоронних органів. Просимо усіх свідків та тих, хто має підозри щодо ймовірних зловмисників, повідомляти у ТОВ “Екотерн” за номером телефону  422770 або правоохоронцям.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com