Барна повторно передав УГКЦ приміщення, які раніше вже передавав Порошенко

Під час виборчого процесу деколи здається, що політики з’їхали з глузду, а тому роблять дивні речі, лиш би отримати більшу кількість голосів. Водночас, складається враження що кандидати в депутати мають тернополян за сіру масу, яка нічого не пам’ятає і проковтне будь-який піар хід.

От, для прикладу, сьогодні колишній голова Тернопільської обласної державної адміністрації Степан Барна в прямому ефірі “передавав” Українській греко-католицькій церкві приміщення, які здавна належали монастирю, але з радянських часів використовувались обласним архівом.

Начебто і нічого поганого, от тільки 25 березня цього року, в ході президентської виборчої кампанії ці ж самі приміщення вже передавав церкві тодішній Глава держави Петро Порошенко.

В політичних колах припускають, що цієї осені Україну можуть чекати ще одні передвиборчі баталії. Нова Верховна Рада може поспішити розпустити органи місцевого самоврядування та призначити дочасні місцеві вибори. Тоді Степан Барна матиме можливість втретє за один рік передати ті ж самі приміщення. Лише шкода, що політики постійно тягають на свої гастролі священиків.

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com