Суд оштрафував пенсіонера, який на зупинці побив перехожу

Теребовлянський районний суд виніс вирок в кримінальному провадженні, внесеному до Єдиного реєстру досудових розслідувань за № 12019210170000084 від 22.03.2019 року відносно пенсіонера, обвинуваченого у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1ст. 125 КК України.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах кримінального провадження, 14 березня 2019 року близько 16 год. 20 хв. пенсіонер перебуваючи по вул. Лесі Українки в смт. Дружба Теребовлянського району вступив у словесний конфлікт із перехожою. В ході даного конфлікту пенсіонер, діючи умисно та усвідомлюючи суспільно-небезпечний характер своїх дій, передбачаючи наслідки та бажаючи їх настання наніс два удари кулаком в область обличчя жінки, заподіявши останній тілесні ушкодження у вигляді синця на повіках лівого ока, що відноситься до легких тілесних ушкоджень.

Допитаний в судовому засіданні пенсіонер свою вину у вчиненні злочину визнав повністю. Показав, що 14 березня 2019 року повертався з м. Теребовля, чекав на автобусній станції в смт. Дружба, де вступив в словесний конфлікт з потерпілою, в ході конфлікту наніс їй удар правою рукою в обличчя. Вказав, що розкаюється у вчиненому.

Потерпіла показала, що 14 березня 2019 року перебувала на автобусній станції в смт. Дружба, в словесний конфлікт з нею вступив обвинувачений, в ході конфлікту наніс їй два удари рукою в область обличчя. Потерпіла вказує, що після цього вона себе погано почувала, боліла голова.

Таким чином, суд приходить до переконання про доведеність вини пенсіонера у вчиненні кримінального правопорушення та кваліфікує його дії за ч.1ст.125 КК України, тобто умисне легке тілесне ушкодження.

Розглянувши кримінальне провадження суд вирішив визнати пенсіонера винним у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.1 ст.125 КК України,та призначити йому за даним кримінальним правопорушенням покарання у виді штрафу в розмірі тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 510 (п`ятсот десять) гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com