В Чорткові засудили батька чотирьох дітей, який за 30 гривень продав порно-календар

Чортківський районний суд виніс вирок в кримінальному провадженні № 12019210190000177, внесене в Єдиний реєстр досудових розслідувань 05 квітня 2019 року, за обвинуваченням батька чотирьох дітей.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах кримінального провадження, 05 квітня 2019 року близько 11 години, чоловік, перебуваючи на вул. Ринок в м. Чорткові Тернопільської області неподалік магазину «Старий гастроном», діючи всупереч вимогам ст. 6 Закону України «Про захист суспільної моралі» та ст. ст. 1, 2 Міжнародної конвенції про запобігання обороту порнографічних видань та торгівлі ними, посягаючи на суспільні відносини, що складаються з приводу протидії поширенню порнографії, посягаючи на основні принципи суспільної моралі у сфері статевих стосунків, діючи умисно, усвідомлюючи, що форми зображень цієї сфери життя людей є неприйнятними з погляду суспільної моралі, загальновизнаних правил сором`язливості, прихованості відповідних стосунків від сторонніх осіб, переслідуючи злочинний умисел, спрямований на збут предмету із зображенням порнографічного характеру, зустрівся із знайомим. Надалі, діючи умисно, достовірно знаючи про порнографічний зміст зображень у календарі, розуміючи незаконність та суспільно небезпечний характер своїх дій, керуючись корисливим мотивом, з метою особистого збагачення, за гроші у сумі 30 гривень, продав вказаний календар знайомому.

Чоловік свою провину визнав, а тому суд прийняв рішення визнати його винуватим у пред`явленому обвинуваченні у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 301 Кримінального кодексу України і призначити покарання у виді штрафу в розмірі 50 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян – 850 ( вісімсот п`ятдесят) гривень.

Речовий доказ – паперовий календар із зображенням, яке містить елементи порнографічного характеру суд постановив знищити.

В Чорткові не вперше підторговують порнографією. У 207 році на цьому впіймала навіть депутата районної ради.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com