Нардепи з Тернопільщини відносяться до найгірших лобістів своєї області

Часто доводиться чути, як народні депутати чи їх агітатори розповідають, що начебто вони щось побудували чи відремонтували в своєму окрузі. Ремонтується дорога – депутат вже там, відремонтували школу, а він вже й стрічку перерізає. Придбали меблі до садочку – то і діточки пісеньки для депутата співають. Всі ЗМІ, сайти та соцмережі аж рясніють хвалебним одам для обранців.

Але чи насправді така велика заслуга народних депутатів в розвитку соціальної інфраструктури Тернопільської області?

На це дають відповіді експерти руху Чесно, які проаналізували рух бюджетних коштів на області у 2018 році. Як виявилось, народні депутати від Тернопільщини “пасуть задніх” і то досить серйозно.

То ж виходить, що депутати просто отримують інформацію, де і що в плановому порядку проводиться за рахунок бюджету, тобто, за рахунок платників податку. Пізніше вони із фотографом або відеооператором приїжджають у призначений пункт та просто роблять гарну картинку. Насправді ефект від нардепів, що представляють Тернопільщину, відсутній.

Нагадаємо, поки що народними депутатами від Тернопільської області є: Роман Заставний, Ігор Побер, Тарас Пастух, Михайло Головко, Тарас Юрик, Микола Люшняк та Олег Барна. Усі вони знову балотуються та розраховують, що навішали достатньо лапші на Ваші вуха. Але жителі Тернопільської області можуть продемонструвати, що вони мудрі та відправити цих депутатів на політичний смітник.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com