Перед звільненням Барна встиг дати нову посаду чиновниці з місцевої команди Януковича. Документ

Поразка Петра Порошенка на президентських виборах заставила деяких чиновників шукати нову роботу в передчутті звільнення із займаних посад. До таких посад, зокрема, належать голови та заступники голів місцевих державних адміністрації, працівники їх патронатних служб. Адже, всі вони автоматично звільняються з роботи.

Так, колишній голова облдержадміністрації Степан Барна 13 травня 2019 року оголосив конкурс на заміщення посади заступника керівника апарату – начальника організаційного відділу обласної державної адміністрації для своєї заступниці Світлани Беспоповцевої. Конкурс вона звісно виграла безальтернативно. Однак, займати свою нову посаду не спішить, адже в заступника голови ОДА зарплата все ж більша. Але, як тільки буде призначений новий голова Тернопільської ОДА і вона буде змушена покинути свою посаду, то відразу ж перейде на нову і залишиться в структурі чиновницького апарату облдержадміністрації.

Варто нагадати, що Світлана Беспоповцева була в числі тих, хто в грудні 2013 року звертався в правоохоронні органи з вимогою притягнути до відповідальності майданівців, які пікетували будівлю облдержадміністрації. Також, вона давала свідчення проти учасників Революції Гідності. В майбутньому це ніяк не позначилось на кар’єрі Світлани Беспоповцевої, оскільки Степан Барна своїм розпорядженням призначив її заступником голови Тернопільської обласної державної адміністрації.

Як не дивно, Степан Барна на дочасних виборах до Верховної Ради балотується під гаслом “Стоп реванш!”

Але, як бачимо, працюючи головою Тернопільської ОДА він робив все, щоб цей реванш пришвидшити.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com