В Тернополі діяльність нелегальних заправок ніхто навіть не думає припиняти. Фото

Через декілька днів виборці остаточно позбавляться від місцевої команди колишнього президента Порошенка. Дуже хотілося б, щоб ця команда забрала із собою також і нелегальні заправки, які успішно працюють в Тернопільській області.


Найбільш успішну діяльність нелегальні заправки розпочали за часів керівництва облдержадміністрацією Степаном Барною.
Я жодним чином не хочу сказати, що він є співвласником такого незаконного бізнесу, але він був саме тією посадовою особою, від якої залежало існування таких АЗС.
Так, до обов’язків голів місцевих державних адміністрацій входить координація діяльності територіальних органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади. Також, місцеві державні адміністрації в межах відповідної адміністративно-територіальної одиниці забезпечують виконання Конституції України, законів України та інших нормативно-правових актів.
Як свідчить практика, ніхто всерйоз навіть не пробував припинити діяльність незаконних заправок, а коли їх навіть прикривали “для фотографії”, то вже через декілька днів вони продовжували свою роботу.
P.S. На фото черга до однієї із нелегальних заправок. В боксі заправляться рейсовий автобус, за ним рейсовий бус і ще один рейсовий автобус. Щодня на цій заправці продається декілька тисяч літрів дизельного палива. При цьому статистична інформація свідчить, що в Тернопільській області офіційно в середньому на одній заправці продається 418 літрів солярки в день.
За моєю інформацією, таких заправок в Тернополі близько десяти. Однак, за деякими джерелами в обласному центрі та його найближчих околицях незаконних АЗС понад 20. Усі вони не мають жодних дозвільних документів, не сплачують жодних податків, несуть загрозу екологічній та пожежній безпеці.

Володимир Бойко

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com