Чоловік, який вкрав двох півнів та курку, отримав умовний термін

Збаразький районний суд виніс вирок в кримінальному провадженні внесеному в ЄРДР за № 12019210090000089.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах кримінального провадження, 18 лютого 2019 року приблизно о 01 годині чоловік зайшовши на територію господарства, усвідомлюючи та розуміючи протиправний характер та значення своїх дій, з метою заволодіння чужим майном, проникнувши рукою через незачинене вікно в приміщення курятника, таємно викрав двох дорослих півнів породи «Брама» вартістю 510 грн. кожен, спричинивши потерпілій матеріальну шкоду на суму 1020 грн..

Надалі, 28 березня 2019 року приблизно о 09 годині обвинувачений, зайшовши на територію господарства, усвідомлюючи та розуміючи протиправний характер та значення своїх дій, з метою заволодіння чужим майном, проникнувши рукою через незачинене вікно в приміщення курятника, таємно викрав одну курку породи «Брама» вартістю 380 грн., спричинивши потерпілій матеріальну шкоду на вказану суму.

Своїми протиправними діями чоловік спричинив потерпілій матеріальну шкоду на загальну суму 1400 грн..

Допитаний в суді обвинувачений свою вину визнав повністю і підтвердив обставини вчинення ним вказаних крадіжок зазначені в обвинувальному акті.

Таким чином, суд прийняв рішення визнати чоловіка винуватим у пред`явленому обвинуваченні за ч.3 ст. 185 КК України та призначити йому покарання у виді у виді 3 (трьох) років позбавлення волі.

На підставі ст.75 КК України суд звільнив його від відбування основного покарання, встановивши йому іспитовий строк терміном 1 (один) рік

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com