В Чорткові засудили чоловіка, що вкрав в магазині пляшку коньяку

Чортківський районний суд розглянув кримінальне провадження, відомості про яке внесено 22 березня 2019 року в Єдиний реєстр досудових розслідувань за № 12019210190000154 та виніс вирок.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах кримінального провадження, 21 березня 2019 року біля 20-ї години обвинувачений, перебуваючи в алкогольному відділі магазину «Старий гастроном», який розташований за адресою: м. Чортків, вул. Шевченка, 1, на вітрині побачив різноманітні пляшки із алкоголем та відсутність продавця. В цей час у нього виник злочинний умисел направлений на вчинення крадіжки однієї пляшки коньяку. Обвинувачений, реалізовуючи свій злочинний умисел, керуючись корисливим мотивом, з метою особистого збагачення, діючи умисно, шляхом вільного доступу, таємно викрав з полиці алкогольного відділу одну пляшку коньяку Вірменський «Хент» ємністю 0,5 літра вартістю 650 гривень, та не розрахувавшись виніс із собою викрадене на вулицю, де в подальшому викрадений коньяк спожив по місцю свого проживання. В результаті своїх злочинних дій чоловік спричинив потерпілій власниці магазину матеріальну шкоду на загальну суму 650 гривень.

Такі дії обвинуваченого органом досудового розслідування кваліфіковані за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України, як таємне викрадення чужого майна (крадіжка).

Розглянувши кримінальне провадження суд прийняв рішення визнати чоловіка винуватим у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України, та з застосуванням ч. 1 ст. 69 Кримінального кодексу України призначити йому узгоджене сторонами покарання в виді штрафу в розмірі 30 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що в еквіваленті становить 510 (п`ятсот десять) гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com