Копи склали протокол на учня Вишнівецького ліцею, який курив на території навчального закладу

Збаразький районний суд виніс постанову у справі про адміністративне правопорушення відносно неповнолітнього учня Вишнівецького ліцею, який курив на території цього навчального закладу.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах справи про адміністративне правопорушення, переданій до суду від Збаразького відділення поліції Підволочиського відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Тернопільській області, 16 травня 2019 року о 13 год. 25 хвилин неповнолітній на території Вишнівецького професійного ліцею, що знаходиться в смт.Вишнівець Збаразького району, курив тютюнові вироби.

В судовому засіданні учень свою вину у вчиненні правопорушення визнав повністю.

Вина порушника у вчиненні правопорушення стверджується обставинами зазначеними в протоколі про адміністративне правопорушення серії АПР18 №095380 від 16.05.2019 року, поясненням винуватця.

Таким чином, в діях учня вбачається правопорушення, передбачене ч.1 ст.175-1 КУпроАП, тобто куріння тютюнових виробів у заборонених місцях.

Врахувавши пом’якшуючі обставини, суд прийняв рішення визнати школяра винним у вчинені адмінправопорушення, але обмежився щодо нього попередженням.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com