В Зборівському районі чоловік вкрав машину з подвір’я її господаря

Зборівський районний суд виніс вирок чоловіку, який викрав автомобіль із подвір’я його господаря.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах кримінального провадження, 08 квітня 2019 року приблизно о 03.00 год. чоловік, усвідомлюючи протиправний характер своїх дій, керуючись корисливим мотивом, через відкриті ворота, зайшов на територію домоволодіння та заволодів автомобілем марки «Volkswagen Transporter», білого кольору, який належить потерпілому. Автомобіль був відчинений та ключі від транспортного засобу були у замку запалення. Запустив двигун зазначеного автомобіля, ввімкнув першу передачу для приведення транспортного засобу в рух та поїхав в напрямку с. Оліїв, Зборівського району.

Крім цього, не зупиняючись на вчиненому, крадій 08 квітня 2019 р. приблизно о 04.00 год, перебуваючи у салоні автомобіля марки «Volkswagen Transporter», білого кольору, який знаходився у с. Оліїв Зборівського району та належить потерпілому, знаючи, що за ним ніхто не спостерігає, умисно з корисливих мотивів, з метою збагачення, таємно, шляхом вільного доступу, до речового ящика салону вказаного автомобіля, викрав грошові кошти в сумі 2800 гривень.

Суд прийшов до висновку, що обвинувачений є винним у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч.1 ст.289 та ч. 1 ст. 185 КК України, зокрема, у незаконному заволодінні транспортним засобом та таємному викраденні чужого майна (крадіжці).

Будучи допитаним під час судового розгляду обвинувачений свою вину в пред`явленому йому обвинуваченні визнав.

Відтак, суд прийняв рішення визнати чоловіка винуватим у пред`явленому обвинуваченні за вчинення кримінальних правопорушень, передбачених за ч.1 ст.289,ч. 1 ст.185 КК України і призначити покарання за ч. 1 ст. 289 КК України виді штрафу розміром 1000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, тобто 17000 гривень та за ч.1 ст. 185 КК України у виді штрафу розміром 50 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, тобто 850 гривень,

Згідно ч.1 ст. 70 КК України за сукупністю злочинів, шляхом поглинання менш суворого покарання більш суворим, судом призначено остаточне покарання у виді штрафу розміром 1000 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, тобто 17000 гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com