За діяльність ще двох нелегальних заправок нікого не покарають. Документи

Володимир Бойко надав чергові докази неналежної роботи фіскальних органів щодо припинення діяльності нелегальних заправок.

За його словами, окрім тих випадків, про які він повідомляв раніше, власники ще двох нелегальних АЗС в Борщеві та Кременці не будуть покарані через те, що фіскали не надала судам належних доказів порушень закону.

“Я щиро сподівався, що деякі невдалі спроби правоохоронних та фіскальних органів припинити роботу нелегальних АЗС в Тернопільській області є проявом недоліків в законодавстві чи прикладом впливу якихось інших чинників. Але детальний моніторинг такої роботи, нажаль, свідчить про зовсім протилежне.
До оприлюднених мною раніше фактів додається ще два випадки, по одному в Борщеві та Кременці, де суд не притягнув до відповідальності винуватців, бо фіскали не надали достатніх доказів незаконного продажу дизельного пального.
Нажаль, я не знайшов жодного випадку в цьому році, коли винуватці отримали покарання.
Тож на Тернопільщині нелегальні заправки продовжують свою діяльність в обхід будь-яких платежів до державного та місцевого бюджету, норм податкового та земельного законодавства, природоохоронних та пожежних норм.
Цілий ряд державних органів “не добачає” порушень законодавства.
Тож, можливо, вигоду від діяльності нелегальних АЗС отримують не лише ділки, але й правоохоронці, фіскали та інші чиновники?” – пише Володимир Бойко.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com