В Тернополі пенсіонер в супермаркеті накрав шоколадок

Тернопільський міськрайонний суд виніс вирок в кримінальному провадженні №12019210010000846 від 12.03.2019 року відносно пенсіонера, який в супермаркеті спробував вкрасти декілька шоколадок.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах кримінального провадження, 12 березня 2019 року близько 17 год. 30 хв. у раніше судимий пенсіонер, який перебував у приміщенні торгової зали супермаркету «Сільпо» ТОВ «Сільпо-Фуд», що знаходиться у ТЦ «Подоляни» по вул. Текстильна, 28 ч, в м. Тернополі, виник злочинний умисел, спрямований на таємне викрадення чужого майна.

Реалізуючи свій злочинний умисел, спрямований на таємне викрадення чужого майна, 12 березня 2019 року близько 17 год. 45 хв. чоловік, перебуваючи у приміщенні торгової зали супермаркету «Сільпо» ТОВ «Сільпо-Фуд», що знаходиться у ТЦ «Подоляни» по вул. Текстильна,28ч, в м. Тернополі, переконавшись, що за ним ніхто не спостерігає та його дії не будуть помічені сторонніми особами, діючи умисно, повторно, з корисливих мотивів, шляхом вільного доступу таємно викрав і стелажів супермаркету продовольчі товари, а саме дві плитки шоколаду «Оленка» торгової марки «Roshen» масою нетто 90 грам вартістю 33,06 грн., дев`ять плиток шоколаду торгової марки «Корона» з апельсиновою та кремовою начинками масою нетто 85 грам вартістю 195,30 грн., три плитки шоколаду торгової марки «Корона» зі смородиновою та кремовою начинками масою нетто 85 грам вартістю 65,07 грн., цукерки «Ліщина» торгової марки «Roshen» масою 0,546 кг вартістю 90,54 грн., а всього на суму 383,97 грн. В подальшому він пройшов повз касу, направився до виходу з магазину, однак, виконавши усі дії, які вважав необхідними для завершення злочину до кінці, злочин не закінчив з причин, що не залежали від його волі, оскільки на виході із магазину, а саме після перетину антикражних рамок був зупинений працівником служби охорони ТОВ «Сільпо-Фуд».

Таким чином, пенсіонер обґрунтовано обвинувачується у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 185 КК України закінчений замах на таємне викрадення чудового майна (крадіжка), вчинена повторно.

Оцінивши всі докази та зізнання обвинуваченого суд прийняв рішення визнати пенсіонера винуватим у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 15 ч. 2 ст. 185 КК України та призначити йому за даним кримінальним правопорушенням покарання із застосуванням ст. 69 КК України у виді штрафу у розмірі 60 (шістдесяти) неоподаткованих мінімумів доходів громадян, що становить 1020 (одна тисяча двадцять) грн.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com