В Борщеві жінка крала продукти в магазині

Борщівський районний суд виніс вирок жінці, яка крала продукти в місцевому магазині.

Про це стало відомо Інфопростору.

Як йдеться в матеріалах кримінального провадження, жінка обвинувачуються в тому, що 25 квітня 2019 року біля 9.00 год. з метою реалізації свого злочинного наміру, діючи умисно, з корисливих спонукань, шляхом вільного доступу, усвідомлюючи протиправний характер своїх дій, передбачаючи настання суспільно небезпечних наслідків і бажаючи їх настання, викрала із приміщення магазину продукти харчування, а саме: рибу хек «Аргентинський», загальною вагою 1, 424 кг., вартістю 89,00 грн. за 1 кг., на загальну суму 126,74 грн.; сушені фрукти – курагу загальною вагою 0,480 кг., вартістю 100,00 грн. за 1 кг., на загальну суму 48,00 грн., масу макову торгової марки «НЕLIО» в жерстяній банці, масою нетто 850 г., вартістю 67,29 грн.; консерву «Гриби мариновані шампіньйони «Закусочні»» торгової марки «Верес» в скляній банці, масою нетто 260 г., вартістю 39, 68 грн.; чай «Kenya» торгової марки «МОНОМАХ» масою нетто 90 г., вартістю 34,38 грн. та фініки підприємства-імпортера «Макаг Вакаliе», масою нетто 200 г., вартістю 22,62 грн. Однак, жінка не довела свої протиправні дії до кінця із причин, що не залежали від її волі, не вчинила усіх дій, які вважала необхідним для доведення злочину до кінця, оскільки її протиправні дії помітили працівники магазину та затримали з викраденими продуктами харчування у фойє магазину.

Всього обвинувачена намагалася викрасти продукти харчування із приміщення магазину на загальну суму 338,71 грн.

       Дії обвинуваченої кваліфіковані органом досудового розслідування за ч.3 ст.15-ч.1 ст.185 КК України, тобто незакінчений замах на таємне викрадення чужого майна однак, не доведеного до кінця з причин, що не залежали від її волі.

       Злочин (кримінальне правопорушення), у вчиненні якого обвинувачується жінка, передбачений ч.3 ст.15-ч.1 ст.185 КК України та у вчиненні якого в судовому засіданні вона визнала себе винуватою, згідно ст.12 КК України є злочином середньої тяжкості.

Таким чином, суд прийняв рішення визнати жінку винуватою у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч.3 ст.15-ч.1 ст.185 КК України і призначити їй покарання у виді штрафу в розмірі п`ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян, що становить 850 (вісімсот п`ятдесят) гривень.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

infoprostir@gmail.com